Bedenktijd

Ook op dit punt streven wij naar 100% klanttevredenheid!

Mocht u onverhoopt een via deze website gekocht BodyGauge-product niet willen behouden, dan kunt u ons altijd - zonder opgaaf van redenen - binnen 30 dagen laten weten dat u van de koop af wilt. Deze termijn gaat in op de dag nadat u dit product van ons hebt ontvangen.

Hoe kunt u gebruik maken van deze bedenktijd?

Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u ons dat per email laten weten. Ons emailadres is: service@bodygauge.eu. U kunt daarvoor echter ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping van uw aankoop. Dit formulier bevindt zich in de verpakking bij het BodyGauge-product. Het modelformulier kunt u desgewenst ook hier downloaden. Onmiddellijk na ontvangst van uw email of het ingevulde modelformulier, sturen wij u een ontvangstbevestiging.  Het BodyGauge-product zelf dient u vervolgens ze snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen nadat u ons heeft laten weten dat u van de koop af wilt, naar ons terug te sturen. Ons adres is:

 

 

BodyGauge

 Kooikersplein 11
3721 BJ Bilthoven
Nederland
 

Retourneren zonder voorafgaande aanmelding.

U kunt het BodyGauge-product natuurlijk ook direct (zonder voorafgaande aanmelding) naar ons terugsturen. U moet dat dan wel doen binnen de gestelde termijn van 30 dagen na ontvangst van het BodyGauge-product. Daarnaast dient u een mededeling mee te sturen dat het om een retourproduct gaat. U kunt hierbij gebruik maken van het modelformulier voor herroeping van uw aankoop.

Uw volledige aankoopbedrag terug!

Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen nadat u ons heeft laten weten dat u van de koop af wilt, ontvangt u van ons het volledige aankoopbedrag terug. Daarnaast vergoeden wij u in het kader van onze 100% tevredenheidsgarantie ook de kosten die zijn gemaakt voor het terugsturen van het BodyGauge-product (op basis verzendtarief PostNL. Deze bedraagt binnen Nederland ongeveer €7,-).

Uiteraard gaan wij er vanuit dat u tijdens de bedenktijd zorgvuldig met het product en de verpakking omgaat. Wanneer u het product beschadigd heeft, kunnen wij u kosten in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.