BodyGauge Bluetooth® Smart Weegschaal

Review dit product als eerste

In de 2e helft 2016 zullen wij de BodyGauge Weegschaal aan ons assortiment toevoegen.


De weegschaal:  • meet uw gewicht en maakt daarnaast een scherpe inschatting van de bij u aanwezige hoeveelheid lichaamsvet, water, spiermassa en botmassa. Vervolgens wordt deze informatie op het apparaat opgeslagen;

  • is voorzien van een duidelijk leesbaar LCD-scherm;

  • heeft een luxe uitstraling;

  • is van een hoogwaardige technische kwaliteit;

  • werkt via Bio Impedantie Analyse technologie (BIA);

  • werkt op 4 meegeleverde 1.5V AAA batterijen.


De geregistreerde data op onze weegschaal kan via Bluetooth® Smart automatisch uitgewisseld worden met de BodyGauge app op de nieuwste Apple smartphones, iPad en IPad mini. Met de gratis beschikbare BodyGauge app kan vervolgens ook de geregistreerde data, grafisch zichtbaar gemaakt worden.

Beschikbaarheid: Coming soon!

€ 47,50

Productbeschrijving

Details

De BodyGauge Bluetooth® Smart Weegschaal

In de 2e helft van 2016 zullen wij de BodyGauge Weegschaal aan ons assortiment toevoegen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: BodyGauge Bluetooth® Smart Weegschaal

Product labels

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Gratis verzending

Geen verzendkosten

Voor de aankoop van de BodyGauge kwaliteitsproducten bent u geen administratie- of verzendkosten verschuldigd. Zo weet u waar u aan toe bent en wordt u niet geconfronteerd met verrassingen.


Zelf afhalen in Bilthoven

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in Bilthoven. Hiervoor kan er na de bestelling telefonisch een afspraak gemaakt worden. Uiteraard bent u ook dan geen leveringskosten verschuldigd.

Waarom bloeddruk meten?

Waarom bloeddruk meten?

Een te hoge of te lage bloeddruk kan ontstaan zonder dat je dat merkt. Of je nu jong bent of oud, wel of niet sportief bent aangelegd of een gezond leven leidt. Helaas kan iedereen hiermee te maken krijgen.

Een te hoge, te lage of sterk wisselende bloeddruk is bijzonder slecht voor je gezondheid. Een te hoge bloeddruk kan leiden tot hart- en vaatziekten of tot schade aan andere organen. Ook bij lage bloeddruk functioneert je lichaam minder goed. Je kunt dan bijvoorbeeld last krijgen van vermoeidheid of duizelingen. Maar weinig mensen gaan naar de huisarts om hun bloeddruk te laten controleren.

Een te hoge bloeddruk wordt daardoor in de praktijk vaak niet snel ontdekt, met alle risico’s van dien. Met de BodyGauge Bluetooth® bloeddrukmeter kan je thuis in alle rust regelmatig je bloeddruk controleren en het verloop van je bloeddruk bijhouden. Raadpleeg altijd een arts als uw bloeddrukmeter vaak afwijkende waardes laat zien.