Nieuws


 

BodyGauge app definitief vervangen door nieuwe MedM Health app


In de loop van de komende maanden, zullen wij de beschikbaarheid van en de mogelijkheid tot gebruik van de (oude) BodyGauge app volledig gaan beëindigen. De (oude) BodyGauge app wordt vervangen door de nieuwe MedM Health app.

Alweer enige maanden is voor gebruikers van de BodyGauge bloeddrukmeter, de nieuwe MedM Health app beschikbaar. Met behulp van deze app kunnen meetgegevens draadloos worden overgezet van uw BodyGauge bloeddrukmeter naar uw smartphone en/of tablet. De MedM Health app is veilig, stabiel en beschikbaar voor de meest recente smartphones en tablets. Daarnaast kan deze app overweg met verschillende besturingssystemen.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden van MedM Health App.

De MedM Health App is gratis te downloaden via de Windows Phone Store, Apple App Store en Google Play.

Het is mogelijk de via de BodyGauge app opgeslagen meetgegevens (gratis) te laten overzetten naar de nieuwe MedM Health app. Als u dat wilt, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten via email service@bodygauge.eu. Voor andere vragen kunt u ook gebruik maken van dit email-adres.


 

MedM Health App nu voor de BodyGauge bloeddrukmeter!


Vanaf 1 juni 2016 is voor de BodyGauge Bloeddrukmeter een geheel nieuwe App beschikbaar. Dit is de MedM Health App. De resultaten van al uw bloeddrukmetingen kunnen met deze App snel en eenvoudig zichtbaar worden gemaakt. Op deze manier kunt u het verloop van uw bloeddruk precies bijhouden. De met deze App geüploade resultaten kunt u daarnaast ook via een (zorgvuldig beveiligde) site raadplegen.

De nieuwe App werkt op alle populaire smartphones en tablets en draait op de besturingssystemen iOS, Android, Windows Phones en zelfs op tablet-pc's.

De MedM Health App is te downloaden via de Windows Phone Store, Apple App Store en Google Play.

Meer informatie over de MedM Health App.

Klik hier voor app


 

BodyGauge bloeddrukmeter getest!


De BodyGauge bloeddrukmeter is getest door de site Gezondheidsnet. Gezondheidsnet is de meest gelezen website over gezondheid in Nederland. Maandelijks komen er 1,3 miljoen bezoekers en dat aantal groeit nog steeds.

Informatie over de BodyGauge test Gezondheidsnet.

Klik hier voor test

 


 

Nu ook afrekenen met AfterPay!

Bilthoven, 23 april 2014


Onze betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Het is nu ook mogelijk af te rekenen met AfterPay. Met AfterPay kunt u eenvoudig achteraf betalen, ná ontvangst van het bestelde BodyGauge product. Ook voor het gebruik van AfterPay brengen wij geen kosten in rekening.


 

BodyGauge brengt unieke bloeddrukmeter op de markt

Bilthoven, 14 februari 2014


Deze week komt de BodyGauge Bluetooth® Smart bloeddrukmeter op de markt. De bloeddrukmeter is qua toegepaste techniek, kwaliteit en vormgeving uniek voor de Nederlandse markt. De bloeddrukmeter kan ‘los’ worden gebruikt, maar het kan ook heel eenvoudig (via een app) draadloos communiceren met een Apple iPhone of iPad (mini).

Bloeddrukmeter

De BodyGauge bloeddrukmeter is voorzien van een aantal nieuwe technieken. Hierdoor kan snel en nauwkeurig de bloeddruk worden gemeten, vastgelegd en over een langere periode inzichtelijk worden gemaakt. Zo vindt meting van de bloeddruk onder meer plaats tijdens het opblazen van het manchet (MWI-functie). Verder is het mogelijk om met de bloeddrukmeter een (eventueel) onregelmatige hartslag (HB-functie) te registreren.

Ook qua vormgeving is de BodyGauge uniek voor Nederland. In tegenstelling tot de momenteel verkrijgbare (witte plastic) bloeddrukmeters, is de BodyGauge bloeddrukmeter gemaakt van duurzaam aluminium van hoge kwaliteit. Het is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren. De bloeddrukmeter wordt geleverd in een mooie luxe verpakking. Door de toegepaste materialen en vormgeving toont de bloeddrukmeter zowel elegant als robuust.

Het bedrijf BodyGauge

BodyGauge is een onderneming die zich richt op de verkoop van innovatieve en technisch hoogwaardige producten voor het meten van conditie en gezondheid van mensen.

BodyGauge voorziet een ontwikkeling waarbij mensen zich in toenemende mate zelf verantwoordelijk achten voor hun conditie en gezondheid. Tegelijkertijd ziet BodyGauge ook de technologische mogelijkheden toenemen om gegevens over conditie en gezondheid snel en eenvoudig te meten, vast te leggen en inzichtelijk te maken.

In de optiek van BodyGauge is het regelmatig meten van gezondheid en conditie voor iedereen van belang. Gezondheidsproblemen kunnen namelijk ontstaan zonder dat dit wordt opgemerkt, ongeacht de leeftijd of leefstijl. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het regelmatig meten van gezondheid en conditie vaak van positieve invloed is op de ontwikkeling van een gezonde levensstijl. Omdat het regelmatig meten van gezondheid en conditie voor iedereen van belang is, heeft BodyGauge haar producten qua design en kleuren, een modernere en een minder medische uitstraling gegeven.

BodyGauge is een geregistreerd merk en staat garant voor een uitstekende kwaliteit van haar producten. Gedurende 2014 zal BodyGauge het aantal producten in haar assortiment verder uitbreiden.